FERIEHUSENE - SOMMERHUS DANMARK LEJEVi har haft utrolig mange dejlige gæster på besøg i vores nye kontor som gerne vil leje hus gennem vores
bureau, og derfor vil det glæde os, at hvis du som husejer har lyst til at udleje dit hus gennem os, vil
kontakte os på dette link: link til kontakt

Nyt hus i udlejning – kontakt os for mere info

Find dit drømmeferiehus

wiFi til rådighed
Ikke-ryger
fjernsyn
husdyr tilladt
Spa/Sauna
Hustype:
Feriehus
Navn:
Nordkapvej 5
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
6
Størrelse in m²:
91
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Nej
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Ja
Pris DKK:
fra 5.256,00 / uge
Beskrivelse:

Dette dejlige feriehus ligger på en 1700 m² stor grund, i naturskønne omgivelser. Plads er der rigeligt af, både inde og ude. I haven er der sandkasse og gyngestativ til familiens mindste og på husets bagside finder man en stor og rummelig terrasse med liggestole, bordebænkesæt, havemøbler og grill.

Huset er lyst og rummeligt indrettet med stort køkkenalrum, spisebord, sofasæt, fjernsyn og brændeovn. I stuen er der yderligere en hyggelig alkove, hvor man kan slappe af. I huset er der et soveværelse og to mindre værelser hvor det ene giver adgang til hems, som med fordel kan benyttes af familiens yngste.

Huset har to toiletter, hvoraf det ene er indrettet med spa, sauna, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler.

I Tversted by er der adgang til indkøbsmuligheder, restauranter, café, gallerier og meget mere. Byen ligger blot en kort gåtur fra huset, og herfra kan man fortsætte ned til Tversted strand. Dette hus stråler af charme og danner den perfekte ramme om en ferie, hvor afslapning og hygge er i fokus.

Fotogalleri
Hustype:
Feriehus
Navn:
Nordkapvej 3
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
5
Størrelse in m²:
88
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Ja
Pris DKK:
fra 5.175,00 / uge
Beskrivelse:

Dette skønne feriehus er beliggende centralt i Tversted, med kun få kilometer til stranden. Ved ankomst til huset mærker man straks den skønne atmosfære.

Huset er indrettet med et køkkenalrum med hyggeligt sofaparti med fjernsyn, spiseplads og åbent køkken. Der er indlagt fiber og adgang til tyske kanaler også. Køkkenet er velindrettet med alle moderne faciliteter og udstyr, såsom opvaskemaskine, mikroovn, ovn med komfur og kølefryseskab. Det er op til jer om I vil hygge jer med god feriemadlavning, eller nyde de forskellige muligheder I finder i Tversted og omegn.

Huset har to mindre soveværelser og et stort soveværelse. Fra det store soveværelse er der direkte adgang til husets bagerste terrasse, så man kan stå op og gå direkte ud og nyde morgensolen mens kaffen brygger.

Badeværelset er moderne indrettet med stor bruseniche, og rigeligt med skabsplads. Vaskemaskine og tørretumbler findes i anneks.

Udendørs finder du to terrasser, begge delvist overdækkede og indrettet med liggestole, havemøbler, parasol og gasgrill. Her kan I slænge jer i det skønne sommervejr, læse en god bog eller tage en lur i skyggen. Efter en lang dag ved det skønne Vesterhav er det også oplagt at vende tilbage til huset og nyde de stille timer med et brætspil på terrassen eller boldspil i haven.

Tversted byder på forskellige indkøbsmuligheder, cafeer, restauranter, gallerier og meget mere. Få kilometer fra huset finder I desuden de smukke Tversted søer og Tversted Klitplantage, hvor I kan bruge mange timer i den skønne natur. Skulle I få lyst til en tur ud i landet, så er der blot 33 km. til Skagen.

Velkommen til Vesterhavet, velkommen til Tversted og velkommen til jeres ferie.

 

Fotogalleri
Hustype:
Feriehus
Navn:
Timianvej 4, Tversted
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
5
Størrelse in m²:
84
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Ja
Pris DKK:
fra 4.320,00 / uge
Beskrivelse:

Denne skønne feriebolig finder du blot 400 meter fra Vesterhavets brusende bølger. På vejen dertil ligger Det Grå Ishus og venter med alle sine fristelser. Ferieboligen er 84 m² og ligger på en stor, ugeneret grund på 1024 m².

Udenfor er der 25 m² åben terrasse og 10 m² overdækket terrasse med havemøbler, liggestole og en hyggelig hængesofa. Her kan hele familien samles og nyde aftensolen og stilheden.

Indenfor finder man en stor fordelingsgang til et soveværelse, to mindre værelser, badeværelse med bruseniche og nyt køkkenalrum. I køkkenalrummet er der spisebord, sofaområde, fjernsyn og brændeovn. Herfra er der adgang til en skøn udestue hvor man kan søge ind, når det bliver køligt udenfor.

Huset oser af charme og landlig hygge. Her kan du virkelig slappe af og lade roen sænke sig.

Indkøbsmuligheder, restauranter, café, gallerier og stranden findes blot en kort gåtur fra huset. Efter en dejlig dag ved vandet eller i Tversted by kan hele familien samles om et spil foran brændeovnen, eller blot nyde solens sidste stråler enten i udestuen eller på terrassen.

Mindre husdyr er fint efter aftale med husejer. 

Fotogalleri
Hustype:
Feriehus
Navn:
Nordkapvej 7
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
6
Størrelse in m²:
91
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Nej
Pris DKK:
fra 5.184,00 / uge
Beskrivelse:

Velkommen til Nordkapvej 7. Dette dejlige sommerhus er beliggende på en 1200 m2 grund, kun 1,3 km. fra vandet.

Huset er indrettet med direkte indgang til det store køkkenalrum, som med sine store glaspartier fremstår lyst og venligt. Her er spiseplads til seks personer og videre adgang til husets terrasse. Indvendigt findes der tre soveværelser, to med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Husets store badeværelse er indrettet med spabad, sauna og en stor og rummelig bruseniche. Her kan du trygt udfolde dig i wellness og selvforkælelse, huset har nemlig et mindre gæstetoilet til resten af beboerne mens du hygger dig.

I huset findes der også et separat bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Køkkenet er indrettet med alle moderne faciliteter, herunder opvaskemaskine, mikroovn, kølefryseskab og komfur med ovn. Her findes alt hvad I skal bruge til at hygge jer med god feriemadlavning. Køkkenet fremstår både velholdt og veludstyret, så I ikke skal bekymre jer om noget.

Køkkenalrummet er også indrettet med stort sofaparti med TV og brændeovn. Her kan I slænge jer og nyde de rolige aftener i godt selskab. Huset har fri Wi-Fi forbindelse.

Udendørs finder I en stor og delvist overdækket terrasse. Her er adgang til liggestole, grill og parasol og på husets store plænegrund er der plads til fri leg med bl.a. boldspil. På forsiden af huset findes der en carport.

Huset er centralt beliggende i feriebyen Tversted, som er kendt for sin charmerende og hyggelige atmosfære. Byen byder på et bredt udvalg af forskellige faciliteter, herunder indkøb, restauranter, cafeer, gallerier og meget mere. I kan også besøge Tversteds berømte Blå Ishus og smage Danmarks, måske, bedste guf.

I området finder I desuden de smukke Tversted søer og Tversted Klitplantage, hvor I kan bruge mange timer i den fantastiske natur. Fra Tversted er der desuden kun 33 km. til Skagen.

 

Fotogalleri
Hustype:
Feriehus
Navn:
Mellemklitvej 27, Tversted
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
6
Størrelse in m²:
134
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Ja
Pris DKK:
fra 5.990,00 / uge
Beskrivelse:

Luksusferiehuset ’’Arsuk’’ ligger blot få hundrede meter fra Tversted strand og Klitplantagen. Dette hus er gennemført helt ned til mindste detalje og vedligeholdes året rundt af ejeren selv.

Huset er nyere og energivenligt og udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Udendørs finder man en stor terrasse med havemøbler, parasol, grill, højbede med krydderurter, liggestole og en udendørs bruser, så man kan blive skyllet af efter en dejlig tur på stranden. Til familiens mindste er der sandkasse og legetårn med gynger.

Indenfor finder du en entré, tre store soveværelser, hems med havudsigt, et lyst og rummeligt køkkenalrum, en tv-stue og to store badeværelser.  Huset er åbent og har højt til loftet, hvilket giver det en dejlig atmosfære allerede fra første besøg. Køkkenet er blandt andet indrettet med ovn, mikroovn, opvaskemaskine og har et stort spisebord med plads til hele familien, herfra er der også adgang til terrassen hvor familien kan grille og nyde det gode vejr.

Fra køkkenet bevæger du dig videre til tv–stuen. Her bemærker man med det samme brændeovnen, som er åben til både spisestue og tv–stue, så man kan nyde den uanset hvor man befinder sig. I dette feriehus er der desuden gratis brænde til rådighed. Stuen er indrettet med en stor sofagruppe, hvor man bare kan slappe helt af. Fra stuen er der udsigt til havet.

Husets første badeværelse er indrettet med en stor bruseniche, håndklædevarmer og puslebord. Det andet badeværelse er indrettet med bruseniche, spabad, stor sauna, håndklædevarmer samt vaskemaskine og tørretumbler. Her er der virkelig kælet for detaljerne og rummet indbyder til afslapning på allerhøjeste plan.

Huset er beliggende i skønne omgivelser med kun en kort gåtur til stranden og en kort køretur til Tversted by, hvor der er indkøbsmuligheder, restauranter, gallerier og meget mere.

Dette luksusferiehus har simpelthen det hele og danner den perfekte ramme om en skøn ferie, hvor der ikke skal mangle noget.

Fotogalleri
Hustype:
Feriehus
Navn:
Nordkapvej 2, Tversted
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
8
Størrelse in m²:
110
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Ja
Pris DKK:
fra 5.700,00 / uge
Beskrivelse:

Dette dejlige feriehus er indrettet med alle moderne faciliteter, som f.eks. opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og badeværelse med sauna og spabad.

Sommerhuset er lyst, indbydende og meget rummeligt. Huset er moderne indrettet med sans for detaljerne. Til husets mange faciliteter, kan der også nævnes en hyggelig alkove og brændeovn som hele familien kan samles foran om aftenen.

Sommerhuset ligger på en 1841 m² grund og har egen beachvolleybane og legetårn til børnene. Her er der plads til hele familien, også hunden, da haven er hegnet ind. Husets charmerende træterrasse danner den perfekte ramme om en grillaften eller bare at nyde eftermiddagssolen i en havestol.  Ejendommen har yderligere carport og aflåseligt skur.

Huset ligger blot 2 minutters gang fra Tversted by, hvor der findes både købmand, restauranter og cafeer.  I bil er der blot 4 minutter til Tversted strand. Et fantastisk hus til at danne rammen om jeres ferie.

Fotogalleri