Dit feriehus

Hustype:
Feriehus
Navn:
Mellemklitvej 27, Tversted
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
6
Størrelse in m²:
134
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Ja
Pris DKK:
fra 5.990,00 / uge
Beskrivelse:

Luksusferiehuset ’’Arsuk’’ ligger blot få hundrede meter fra Tversted strand og Klitplantagen. Dette hus er gennemført helt ned til mindste detalje og vedligeholdes året rundt af ejeren selv.

Huset er nyere og energivenligt og udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Udendørs finder man en stor terrasse med havemøbler, parasol, grill, højbede med krydderurter, liggestole og en udendørs bruser, så man kan blive skyllet af efter en dejlig tur på stranden. Til familiens mindste er der sandkasse og legetårn med gynger.

Indenfor finder du en entré, tre store soveværelser, hems med havudsigt, et lyst og rummeligt køkkenalrum, en tv-stue og to store badeværelser.  Huset er åbent og har højt til loftet, hvilket giver det en dejlig atmosfære allerede fra første besøg. Køkkenet er blandt andet indrettet med ovn, mikroovn, opvaskemaskine og har et stort spisebord med plads til hele familien, herfra er der også adgang til terrassen hvor familien kan grille og nyde det gode vejr.

Fra køkkenet bevæger du dig videre til tv–stuen. Her bemærker man med det samme brændeovnen, som er åben til både spisestue og tv–stue, så man kan nyde den uanset hvor man befinder sig. I dette feriehus er der desuden gratis brænde til rådighed. Stuen er indrettet med en stor sofagruppe, hvor man bare kan slappe helt af. Fra stuen er der udsigt til havet.

Husets første badeværelse er indrettet med en stor bruseniche, håndklædevarmer og puslebord. Det andet badeværelse er indrettet med bruseniche, spabad, stor sauna, håndklædevarmer samt vaskemaskine og tørretumbler. Her er der virkelig kælet for detaljerne og rummet indbyder til afslapning på allerhøjeste plan.

Huset er beliggende i skønne omgivelser med kun en kort gåtur til stranden og en kort køretur til Tversted by, hvor der er indkøbsmuligheder, restauranter, gallerier og meget mere.

Dette luksusferiehus har simpelthen det hele og danner den perfekte ramme om en skøn ferie, hvor der ikke skal mangle noget.

SEO-Titel:
▷ Sommerhus i Nordjylland
SEO-Description:
llll➤ Sommerhus i nordjylland ➡️ luksus sommerhus i nordjylland ✅ tæt på havet og skov ❶❷❸ ☎ +45 6012 6779