Dit feriehus

Hustype:
Feriehus
Navn:
Nordkapvej 7
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
6
Størrelse in m²:
91
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Nej
Pris DKK:
fra 5.184,00 / uge
Beskrivelse:

Velkommen til Nordkapvej 7. Dette dejlige sommerhus er beliggende på en 1200 m2 grund, kun 1,3 km. fra vandet.

Huset er indrettet med direkte indgang til det store køkkenalrum, som med sine store glaspartier fremstår lyst og venligt. Her er spiseplads til seks personer og videre adgang til husets terrasse. Indvendigt findes der tre soveværelser, to med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Husets store badeværelse er indrettet med spabad, sauna og en stor og rummelig bruseniche. Her kan du trygt udfolde dig i wellness og selvforkælelse, huset har nemlig et mindre gæstetoilet til resten af beboerne mens du hygger dig.

I huset findes der også et separat bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Køkkenet er indrettet med alle moderne faciliteter, herunder opvaskemaskine, mikroovn, kølefryseskab og komfur med ovn. Her findes alt hvad I skal bruge til at hygge jer med god feriemadlavning. Køkkenet fremstår både velholdt og veludstyret, så I ikke skal bekymre jer om noget.

Køkkenalrummet er også indrettet med stort sofaparti med TV og brændeovn. Her kan I slænge jer og nyde de rolige aftener i godt selskab. Huset har fri Wi-Fi forbindelse.

Udendørs finder I en stor og delvist overdækket terrasse. Her er adgang til liggestole, grill og parasol og på husets store plænegrund er der plads til fri leg med bl.a. boldspil. På forsiden af huset findes der en carport.

Huset er centralt beliggende i feriebyen Tversted, som er kendt for sin charmerende og hyggelige atmosfære. Byen byder på et bredt udvalg af forskellige faciliteter, herunder indkøb, restauranter, cafeer, gallerier og meget mere. I kan også besøge Tversteds berømte Blå Ishus og smage Danmarks, måske, bedste guf.

I området finder I desuden de smukke Tversted søer og Tversted Klitplantage, hvor I kan bruge mange timer i den fantastiske natur. Fra Tversted er der desuden kun 33 km. til Skagen.

 

SEO-Titel:
SEO-Description: