Dit feriehus

Hustype:
Feriehus
Navn:
Nordkapvej 3
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
5
Størrelse in m²:
88
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Ja
Pris DKK:
fra 5.175,00 / uge
Beskrivelse:

Dette skønne feriehus er beliggende centralt i Tversted, med kun få kilometer til stranden. Ved ankomst til huset mærker man straks den skønne atmosfære.

Huset er indrettet med et køkkenalrum med hyggeligt sofaparti med fjernsyn, spiseplads og åbent køkken. Der er indlagt fiber og adgang til tyske kanaler også. Køkkenet er velindrettet med alle moderne faciliteter og udstyr, såsom opvaskemaskine, mikroovn, ovn med komfur og kølefryseskab. Det er op til jer om I vil hygge jer med god feriemadlavning, eller nyde de forskellige muligheder I finder i Tversted og omegn.

Huset har to mindre soveværelser og et stort soveværelse. Fra det store soveværelse er der direkte adgang til husets bagerste terrasse, så man kan stå op og gå direkte ud og nyde morgensolen mens kaffen brygger.

Badeværelset er moderne indrettet med stor bruseniche, og rigeligt med skabsplads. Vaskemaskine og tørretumbler findes i anneks.

Udendørs finder du to terrasser, begge delvist overdækkede og indrettet med liggestole, havemøbler, parasol og gasgrill. Her kan I slænge jer i det skønne sommervejr, læse en god bog eller tage en lur i skyggen. Efter en lang dag ved det skønne Vesterhav er det også oplagt at vende tilbage til huset og nyde de stille timer med et brætspil på terrassen eller boldspil i haven.

Tversted byder på forskellige indkøbsmuligheder, cafeer, restauranter, gallerier og meget mere. Få kilometer fra huset finder I desuden de smukke Tversted søer og Tversted Klitplantage, hvor I kan bruge mange timer i den skønne natur. Skulle I få lyst til en tur ud i landet, så er der blot 33 km. til Skagen.

Velkommen til Vesterhavet, velkommen til Tversted og velkommen til jeres ferie.

 

SEO-Titel:
SEO-Description: