Dit feriehus

Hustype:
Feriehus
Navn:
Høgevej 8, Tversted
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
6
Størrelse in m²:
95
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Nej
Pris DKK:
fra 5.475,00 / uge
Beskrivelse:

Sommerhus i Tversted

Blot en kort gåtur fra Tversted by, og for enden af en blind vej, finder i dette dejlige sommerhus. Huset er indrettet med alle moderne faciliteter og i en moderne stil, med sans for detaljerne.

Indendørs finder i en rummelig fordelingsgang, der giver adgang til husets første soveværelse med dobbeltseng og fjernsyn, et mindre toilet og køkkenalrummet. I gangen finder i desuden både vaskemaskine og tørretumbler.

Køkkenet er elegant indrettet med opvaskemaskine, mikroovn og meget mere. Her finder i også en stor spiseplads, hvor hele familien kan samles – der er blandt andet en højstol til familiens mindste.

Fra køkkenet bevæger i jer videre til stuen, som er indrettet med et hyggeligt sofasæt, fjernsyn og en brændeovn. Huset er udstyret med store glaspartier, der giver det et lyst og åbent udtryk hele vejen igennem. Her findes der desuden en varmepumpe, der gør det muligt at holde en behagelig temperatur på alle tidspunkter.

Fra stuen er der en trappe til husets hems, der er indrettet med dobbeltseng og et hyggeligt vindue.

Fra stuen kan du også bevæge dig videre til husets to andre soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Mellem disse værelser, ligger husets store badeværelse. Her er der både spabad, bruseniche og adgang til sauna, i ægte luksusstil.

Fra husets køkken, spisestue og dagligstue er der desuden adgang til en stor og ugeneret terrasse, som er indrettet med liggestole, hyggelige havemøbler, grill og parasol.  Selve grunden er 2.200 m2 og har blandt andet egen boldbane, samt gyngestativ og sandkasse til de yngste.  Der er også en mindre terrasse på husets forside og en langs husets garage. Dette gør det muligt at finde et sted i solen, eller skyggen, på alle tidspunkter af dagen. Dette skønne hus skal opleves.

SEO-Titel:
▷ Feriebolig Feriehus Nordjylland
SEO-Description:
llll➤ Feriebolig feriehus nordjylland ➡️ luksus sommerhus ✅ til leje på toppen af Danmark ☎ +45 6012 6779